skip to Main Content
MHM logo

MHM montage is op 1 april 1995 opgericht door Arjen van Maanen, (wijlen) Peter Hardeman en Henk van Maanen.

Er werd gestart met de montage van staalconstructies in de utiliteitsbouw. Naast standaard draagconstructies wordt er al heel wat jaren ook enthousiast gewerkt aan gecompliceerde en technisch hoogstaande constructies.

MHM montage gaat graag nieuwe uitdagingen aan en vindt innovatieve oplossingen voor een snelle, maar solide montage van moeilijke staalconstructies.

ScreenShot453

MHM montage heeft een uitgebreid modern machinepark: Een 100-tons kraan, een 50-tons kraan, een 35-tons kraan en diverse hoogwerkers.

Met onze eigen MHM truck en trailer kunnen wij altijd self-supporting op alle bouwwerken verschijnen.

Elke ploeg bestaat uit een kraanmachinist, één medewerker die vanaf de werkvloer de tekeningen leest en de juiste onderdelen snel bijeen weet te zoeken en twee man ‘boven’ die zorgdragen voor vakkundige montage.

VCA_logo-nieuw

MHM montage is VCA** gecertificeerd. VCA is geen wettelijke regeling, maar biedt vaak een concrete en praktische invulling van wettelijke regelingen of vult deze aan. Zo voldoet een VCA gecertificeerde aannemer bijvoorbeeld aantoonbaar aan een aantal verplichtingen uit de Arbowet.

Een VCA-certificaat is bedoeld voor aannemers die risicovolle werkzaamheden verrichten. Zoals bijvoorbeeld werkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Back To Top