skip to Main Content

Staalconstructies

staalconstructies

MHM montage monteert staalconstructies voor de hallenbouw en fabrieksgebouwen. Ook voor loodsen, schuren, kantoren, scholen, winkelcentra en parkeergarages bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor de montage van gecompliceerde en technisch hoogstaande constructies draaien wij onze hand niet om. De staalconstructies worden uitgevoerd door vakbekwame mensen met specialistische kennis.

Met een uitgebreid, modern machinepark kunnen wij snel en vakkundig alle mogelijke staalconstructies monteren.

Utiliteitsbouw

utiliteitsbouw2

Sinds de oprichting van MHM montage worden staalconstructies tbv de utiliteitsbouw gemonteerd. Inmiddels heeft MHM montage een gerenommeerde naam op dit gebied opgebouwd.

Naast standaard draagconstructies wordt er al heel wat jaren ook enthousiast gewerkt aan gecompliceerde en technisch hoogstaande constructies.

MHM Montage gaat graag nieuwe uitdagingen aan en vindt innovatieve oplossingen voor een snelle, maar solide montage van moeilijke staalconstructies.

Kanaalplaatvloeren

kanaalplaatvloeren2

MHM montage legt ook kanaalplaatvloeren. Deze prefab gladde betonplaten zijn gedeeltelijk hol en daardoor een stuk lichter. Ze zijn vrijdragend en direct na montage te belasten.

De mensen van MHM montage zijn flexibel en inventiefDaarnaast worden ook betrouwbare, vakkundige zelfstandigen ingehuurd om alle projecten op de afgesproken tijden op te leveren. 


Het team van MHM montage is prima op elkaar ingespeeld.

Back To Top